Vi säljer vitlök och vitlöksprodukter året om till många länder. Den mest berömda vitlök vi för är Jinxiang stor vitlök från of Shandong, Pizhou vit vitlök från Jiangsu, Cangshan & Jiading hårdstjälkad, liten, ren, vit vitlök, Zhongmou stor vitlök från Henan, höglands lila vitlök och enkelklyftig vitlök från Yunnan, och Jimshar vit vitlök från Xinjiang. Storlekar varierar från 4 cm till 7 cm.

Vi garanterar högsta kvalitet, och möter EEC Cat.1 standard, eftersom varje lök behandlas för hand. Vi packar flera av våra märken i 1kg eller 10kg nätkassar inuti 10kg kartonger. Vi kan också packa vitlöken i säckar. Vi bearbetar vitlöksstjälkar också, och kan arrangera transport i torra eller kylda containers, med temperatur- och funktighetskontroll, eller i kylda bulkfartyg. Vi lastar våra containrar på ett sånt sätt att vitlöken kan andas med den ventilerade luften.

Våra vitlöksprodukter inkluderar också diverse sorter torkat vitlökspulver, vitlöksflingor, vitlöksgranulat, färsk och frusen skalad vitlök, vitlökspasta, dekorativa vitlöksgirlander, etc. När det kommer till vitlök och vitlöksprodukter, så en vi en av de största leverantörerna i världen.

All vår vitlök går igenom flera kvalitetskontroller. Varje lök bearbetas för hand, och vi arbetar ständigt på att förbättra våra faciliteter och procedurer. Tack vare vår stora volym så kan vi erbjuda er konkurrenskraftiga priser, med en oöverträffbar kvalitet!

Våra fältinspektioner visar vitlökens storlek och kvalitet. Endast den bästa vitlöken passerar inspektionen, och går vidare till färska marknaden.
Alla lökar skalas för hand, och ett lager skal tas bort. Detta garanterar renlighet och överlägset utseende. Det låter oss också urskilja och avlägsna skadade lökar.
Lökarna sorteras individuellt efter storlek, så att er order alltid konsekvent matchar vad ni har beställt.
Er utsökta vitlök, skyddad av en nätkasse och stadig kartong, färdig för leverans!
Det här är ett av våra märken: CURATIVO. Observera att vid större ordrar kan våra stadiga kartonger tryckas med er egen logo.
Det här är vårt TOP PEARL märke, packat i kartonger som ni med stolthet kan förevisa och sälja till era kunder.

[Bönor] [Kontakt] [Vår Direktör] [Vitlök]
[Medicin] [Foton] [Kryddor] [Sajtkarta] [Hem]


Email: info@toppearl.com
Phone: +86 755 2585 7534
Fax: +86 755 2585 7535