Låt oss presentera:
William B. Rusconi

William B. Rusconi Kära vänner och potentiella kunder,

Vi skulle vilja presentera vår direktör, Herr Rusconi.

Herr Rusconi tjänstgjorde i Amerikanska Flygvapnet, och tog sedermera examen i Agronomi och marknadsföring, vid California Fresno University. Han började då en karriär med rötter i såväl jordbruk som industrirelaterade företag. Han grundade Cal-Swiss Foods i Kalifornien, Security Corn Hybrids Company i Iowa, och Security Cotton Seed Company i Tennessee, with avdelningskontor i Mexico och Sydamerika. Under denna period utvecklade han också en 6000 hektars jordbruksverksamhet i San Joaquin dalen i Kalifornien.

Hans affärskarriär har höjdpunkter såsom

  • styrelsemedlem i många år på the Agricultural Board of Governors på FSC Universitetet,
  • medlem av handelsutbyte (utvecklande av sädeshandel) med Sovjet för the United States Department of Commerce, under US President Johnson,
  • var handlingsmedlem av Osaka Japan - San Francisco USA systerstad och handelsuppdrag,
  • karriär i agronomi, inklusive utvecklande av ett flertal variationer av vitlök och alfalfa frön, för USA, Italien, Tyskland och Mexiko. Han har utvecklat flera majshybrider, vilka har ökat skörden av majs i USA,
  • specialist på vitlök i alla dess stadier och former - forskning, odling, marknadsföring, bearbetning och transport.
Han är erkänd i USA som en modern tänkare och planerare inom marknadsföring och distribution, och är känd i många delar av världen genom sina prestationer. Bill Rusconi är också innehavare av en grad som hedersdoktor vid Roms Universitet.

Han bildade the American Family Foundation for the betterment of Family Harmony, och har skrivit utförligt om hur rätt tankesätt kan erhålla en hälsa och lycka, samtidigt som det utvecklar personligt ansvar för var familjemedlem.

Migrerande från sin karriär inom jordbruk, kom hHerr Rusconi att arbeta med oss här på Top Pearl. Vi hoppas att denna biografi givit er ökad förståelse för en av de många facetter som bär ansvaret för vår succé.

[Bönor] [Kontakt] [Vår Direktör] [Vitlök]
[Medicin] [Foton] [Kryddor] [Sajtkarta] [Hem]


Email: info@toppearl.com
Phone: +86 755 2585 7534
Fax: +86 755 2585 7535