Om Top Pearl

Top Pearl etablerades för 16 år sedan i Kina, då kunder såsom er själv önskade samma effektiva service från Kina, som erhölls ifrån USA och andra länder.

Ni som konsument vill kunna lita på era leverantörer, och veta att ni gör affärer med en kompetent grupp människor. Förhandsplanering, försäkran om överlägsna prestationer och produkter, inblandade parter som håller ord, frakter som avgår och anländer enligt tidtabell - alla dessa komponenter är absolut nödvändiga, så vårt ansvar gentemot er var att välja ut unik personal och ge dem stegvis specialträning.

Vår direktörs 40 år av erfarenhet av vitlök i alla dess aspekter; odling, skörd, lagring, emballage, frakt, såväl som plantutveckling, förser vår personal med den mest omfattande utbildning tillgänglig i världen, så att vi kan ge er ojämförlig service.

Vi valde utexaminerade universitetsstudenter som var bäst i sin klass, hade god språkförståelse, och med lätthet kunde prestera tolkningar och översättningar så att affärstranskationer genomfördes smidigt.

Top Pearl teamet är experter på vad de gör, och det är med stor tillförsikt som vi kallar os "The Dream Team". Låt vårt drömteam serva er!

Top Pearl består av två divisioner:

[Bönor] [Kontakt] [Vår Direktör] [Vitlök]
[Medicin] [Foton] [Kryddor] [Sajtkarta] [Hem]

Email: info@toppearl.com
Phone: +86 755 2585 7534
Fax: +86 755 2585 7535